Ännu ett par halsband

Efter Sofieroutställningen har jag sytt ett par halsband till. Kul att det kommer lite beställningar med jämna mellanrum.
Hur som helst så hade Tina beställt ett med Ior på till sin fina Skipper.


Som vanligt när jag skickar mina halsband blev det ett litet paket till vovven.

Ännu ett halsband har blivit sytt. Detta till en arbetskamrat som har en Kleiner Münsterländer som inte är så gammal ännu.

Hoppas jag får bilder på vovvarna med deras nya halsband.
Chefen köpte nytt halsband till sin Ozzy för ett tag sedan också. Detta hade jag redan färdigt och tyvärr har jag ingen bild men jag hoppas inte det gjorde något att jag stal bilden av dig Vera.


Har fått lite nya beställningar i veckan så i morgon ska symaskinen fram igen. Pernilla har ju också en stående beställning... Får se hur mycket jag hinner med.Putte = Champion

För lite drygt en vecka sedan for jag och Ullis med Putte ner till Höganäs så vi skulle slippa stiga upp så tidigt på morgonen innan utställningen på Sofiero. Fattar inte att man inte tänkt på det tidigare för det var väldigt skönt att få sova lite längre på morgonen. Jag glömde naturligtvis mitt underlakan hemma så jag fick hoppa in i påslakanet som om det vore en sovsäck :( Jag avskyr verkligen att sova i sovsäck men det gick faktiskt bra, kanske pga att jag var helt slut. Somnade ovaggad om man säger så.
Hemma hade jag förberett ett kort och en liten present om det skulle vara så att Putte lyckades med bedriften att bli champion. En liten sneakpeak nedan på kortet.


Utställningsdagen började bra. Det var en underbar morgon med vackert väder och massor av dagg i gräset!
En del hundar fick mjölas mer än andra för att bli torra...


Inne på Sofiero fanns denna vackra utsikt över slottet i Helsingör, Danmark.


Utställningen började och Ullis stod utanför och tittade på konkurrenterna. Domare för dagen var Nina Lönner Andersson, kennel Alistair, och hon hade många fina hundar att gå igenom.

Till slut var det dags för Ullis och Putte att entra ringen.

Det klämdes och kändes...
Till slut hade Nina gjort sitt val och efter 3 fina championhanar stod Putte vilket innebar att han fick det eftertraktade certet och därmed blev CHAMPION :d STORT GRATTIS till er!!!


Ullis fick det lilla kortet jag förberett...

...men den lilla presenten, den fick hon hemma i Tubbarp för den låg kvar i min bil. (tack för lånet av bild Ullis)


Väl hemma igen somnade man som en stock,
Undra vart nästa resa går, kanske till England? Drömma kan man ju alltid :d


Beställningsjobb

Nu har det varit så där länge sedan jag uppdaterade igen. Är ju som ni vet helt hopplös :(

Det har blivit lite halsband den sista tiden. Först ett paket till Helena som beställt 2 halsband till sin Igor.

Innehållet i paketet ser ut så här:

Igor, ja han blev självklart snygg i sina halsband. Tack Helena för bilderna :dTvå halsband till har det blivit. Bella och Daisy har fått nya halsband av sin matte Sara :)

Även de fick varsitt paket:

Innehållande:

Även här har jag fått jättefina bilder på vovvarna :d Tack Sara :)

Så, det var en liten snabbuppdatering. Ska nämligen gå och sy ännu ett halsband. Denna gång till en arbetskamrats Kleiner Münsterländer.

Byebye!


GRATTIS PERNILLA!!!

Jobbade till 21 igår kväll så idag har jag varit seg som bara den. Vilken tur att man har kompisar som ringer och berättar glada nyheter som piggar upp ordentligt :D
Bara Måste gratulera Pernilla vars fina Keno blev BIR på Öland idag 
STORT GRATTIS PERNILLA!!! Tur du tog med honom :)

Även ett stort GRATTIS till Inger som visade honom och sin egen tik Sally så fint att även hon placerade sig som 3:a Bästa Tik!


Robert Broberg var i stan i kväll så eftersom mamma hade ett presentkort på konserthuset som gick ut snart hade vi bokat biljetter i veckan. Med tanke på vädret ute så passar det att spela denna låt.

Man kan ju fråga sig om denna man har alla hästarna hemma men hur som helst så är hans texter väldigt fyndiga för visst är det väl bättre att vara ute på hal is å ha de´glatt än att gå i lera å sörja?

eller vad sägs om denna?

Som sagt, är alla hästarna hemma?


Nu så här inpå småtimmarna är det dags att gå och lägga sig. Mia på kennel Goonies skickade mig ett sött litet kort på Happy med sitt döskallehalsband som jag tänkte avsluta med idag. Tack Mia!Natti natti!


En kvällstur till Sissi & hennes settrar

För lite drygt en vecka sedan hälsade jag på Sissi och hennes Engelska settrar. De bor så underbart fint och jag har haft dåligt samvete alldeles för länge nu över att jag inte hälsat på dem på så länge för här pratar vi år och inte månader sedan jag var där sist... Dumt kan tyckas när man kan få njuta av lite härlig miljö.

Väl framme blir man mött av ett gäng med hundar

En del är mer nyfikna än andra på vad det är för jubelidiot som kommer och hälsar på

Som sagt de har en underbar plats att bo på

Det är nog många som skulle vilja bo här

De röda vinbärsbuskarna är stora som träd...

...och hundarna har mycket mark att patrullera så att inga inkräktare kommer...Lite vila blir det ibland mellan passen

Men det gäller att ha åtminstone en vaktpost utplacerad

Ja, eller ett par till och med...

Det gäller att kolla på alla ställen...

Hmm, jag tror jag har fått upp ett spår...

Hemma hos Sissi hittar man inte bara Sissi & hundarna. Här finns även hästar, några får, en minigris som inte är så liten längre, en kanin och ett antal omhändertagna katter. Hoppas jag inte glömt något...

Inomhus hittade man dessa fina katter. Närmsta katten har en päls som ser ut som sammet i verkligheten. Dessutom riktigt häftigt tecknad med sin tigrering som tyvärr inte alls kommer till sin rätt på bilderna.
Tack Sissi för trevligt sällskap och god glass, underbar solnedgång och lite avkoppling från eftermiddagens tidigare stress. Jag lovar att det inte ska dröja lika länge tills nästa gång jag hälsar på :D

RSS 2.0