Trevlig Pingst!


Snart slut på semestern!

Börjar få ångest över att min semestervecka börjar ta slut nu. Har fått ganska mycket gjort trots allt tycker jag.
I lördags var jag på fotokurs för att lära mig min nya kamera. Jättebra av Nikon att bjuda på 2,5 timmars kurs tycker jag :thumbup:
I söndags var jag ju i Hässleholm på hundutställning som ni vet.
I onsdags var jag på shoppingdate på...

...Just det, IKEA i Älmhult. Trevligt att träffas som vanligt Ullis :) och Pelle med för den delen även om det bara var en kort stund.

I går hade jag grovtvättstugan så där försvann hela dagen med att gå fram och tillbaka. Grovtvättstugan ligger nämligen i grannkvarteret så det tar mellan 5-10 min att ta sig dig och likadant är det hem naturligtvis. Många turer blev det men nu så har jag i gengäld rent duntäcke, rena kuddar, hundfällar och filtar. Helt klart borde man ta sig tid lite oftare och låna denna tvättstuga för det är väldigt smidigt att både tvätta där och torka tvätt i den gigantiska tumlaren går ju inte att jämföra med mitt lilla torkskåp. Att dessutom kunna tvätta lite skrymmande saker och att de blir rena känns mycket bättre än att tvinga in dem i min normala tvättmaskin och de ändå inte blir riktigt rena eftersom de är för stora för den. Nästa gång ska jag samla på mig ännu mer tänkte jag. Apropå tvättstuga så önskar jag att jag hade en lika fin som den här.

Min tvättstuga är detsamma som mitt badrum eller duschrum kanske man kallar det när man inte har badkar? Trångt är det där och det är inte alls kul att tvätta där. Önskar också att jag hade det lika städat och fint hemma hos mig som på bilden

Idag har jag träffat Pernilla i Ljungby. Det är faktiskt ganska trevligt att ses utan hundar någon gång också :D  Vi passade på att smaska i oss varsin pizza och därefter tog vi en vända till Lindex och där hittade ju jag en t-shirt

samt en tunika/klänning som bilden inte gör rättvisa tyvärr.


Tack Pernilla för tomatplantorna. Hoppas det blir lika många tomater på dessa som på de jag fick förra året av dig.

Det var lite rapport från veckan. Har inte tagit så mycket bilder tyvärr men här kommer några från förra veckan. Försökte fota manuellt eftersom Tiina och jag skulle på fotokurs och lära oss våra kameror i lördags. Denna kurs var för övrigt bra tycker jag. Att fota manuellt är minsann inte lätt. Det tar verkligen tid att lära sig men det är också väldigt kul :)Självklart måste Cajsa & Sune vara med på några bilder också. Det var längesedan sist.

Sune under sitt älskade äppelträd. Det är ofta han ligger där.

Mamma med hundarna kopplade. Anledningen är att det är en sjö 3 meter nedanför dem. Tyvärr inget ställe för hundarna att bada på då bottnen ser väldigt dyig ut :thumbdown:
Lyckades fixa en tavla i mitt roliga fotoprogram också. Den får avsluta det här inlägget.


Dags att gå och natta sig. Är allt lite trött :tired: men det kanske inte är konstigt med tanke på allt man hunnit med denna veckan.
Hässleholmsutställning

Igår var jag i Hässleholm på hundutställning. Nästan 60 st beardisar var anmälda och det var strålande solsken så  nu sitter man här och har nästan samma färg som ett stoppljus :O

Träffade många känningar men det var min goda vän Ulrika som ställde ut hund så idag blir det mest bilder på Putte. Hade lite svårt att välja så det blir några stycken.


Putte kan inte bara stå still utan han kan springa också...

Rastypiska sunda rörelser

Putte kom till slut 3:a i Öppen klass och tilldelades CK.

Nedan kommer lite huvudbilder. 2 bra och 1 mindre bra...
Först ut är Beardiboys flickvän Sally. En mycket söt blå tik.

Som nr 2 kommer Wilmer, en snygg brun hane som för övrigt tog Cert och placerade sig som 2:a bästa hane på utställningen. Grattis Liz!

Sist ut är Anton, en blå championhane, oplacerad för dagen


Måste få avsluta med en bild på dagens äldsta deltagare.
Yvonnes fina tant Wilma fyllde 13 år i våras!


Idag har jag semester. Det behövs verkligen kan jag säga. Har inte gjort något förutom att försöka få tag på Växjöhem så jag kan boka grovtvättstugan. Ringde dem vid 11:30 och de skulle ringa upp.  Jag har provat ringa dem igen och blivit runtkopplad i en kvart innan växeln stängde. Nu är klockan  snart 16:15 och de har fortfarande inte ringt. Får väl sätta mig i bilen och köra ner till dem. De stänger visst för besökare vid 16:30 så jag har en kvart på mig... Väldigt effektiv system de verkar ha...

Ha det bra!
Kram Anna

Blommor, växter och en liten fågel

Blommor, andra växter och en liten fågel tänkte jag fylla dagens blogg med.
Som vanligt är bilderna ©Lycksäter :)

I morgon kanske det blir en drös med tulpaner. Var på utflykt idag så vi får se om jag hinner fixa bilderna tills i morgon.

Vårkramar
Anna

Sköna maj välkommen!

Maj månad har kommit och jag säger bara Sköna maj välkommen...

Kan man önska sig bättre väder? Strålande solsken och varmt och skönt ute.


Pernilla skrev ju om Norges bidrag till Eurovision Grand Prix så jag tänkte följa upp den tråden.
Har ni inte hört låten som kommer den här.

Läste någonstans att det är risk för att den diskas pga att den är lik låten nedan.

Vad tycker du? Är det en kopia på låten? Själv tycker jag inte att de är speciellt lika.

Idag har vi haft besök av min första bästa kompis Åsa och hennes familj från Kinna. Åsa och jag har känt varandra sedan vi var 4 och 5 år gamla så det är några år. Hur många behöver vi inte gå in på här ;)


Som ni ser så passade vi på att äta lite gott. Maränger, glass, grädde smaksatt med Mariannekross, kiwi och banan.
Säger bara MUMS MUMS :)


Sara och Isak tyckte Cajsa och Sune var gossiga. Framför allt Sara tyckte mycket om Cajsa men Cajsa har låtit meddela att kärleken inte var lika ömsesidig :s

Annars har vi mest njutit i det fina vädret :) Har roat mig ute i trädgården i princip all ledig tid så det vore 17 om jag inte ska få ordning på den till slut. En och annan skogspromenad blir det självklart också. Tex så var det nog sista promenaden förbi träsket för sässongen pga att myggen börjar komma nu och ni kan ju gissa hur många mygg det finns här...

Cajsa och Sune tog födelsedagen förra veckan med ro och livet leker som vanligt


Ha det bra!
Anna

RSS 2.0