Snälla snälla Mamma!

Idag vill jag berätta lite om min snälla mamma.

Varje arbetsdag passar hon och pappa mina hundar. De får lyxiga promenader då hon går med dem var för sig. På lunchen ställer pappa upp och tar Cajsa på en lite längre rund, Sune har ju tyvärr lite värk i sina ben.

Inte nog med detta utan i förra veckan var mamma med mig hem. Vi skulle gå en runda och jag skulle bara packa och skicka 2 Traderavinster innan promenaden. Väl hemma insåg jag att det kommit in 7 betalningar till så stackars mamma fick vänta in mig. Då putsade hon mina fönster i köket och arbetsrummet Photobucket Hängde upp nya gardinen gjorde hon i köket också.

Som om inte detta vore nog så har hon köpt en jättesöt lite blomma till mig också eftersom hon tyckte den jag hade var så ful, vilket jag håller med om. Vet inte varför den hamnat i krukan för den var på väg till soptunnan. Kanske hade den egna ben???
Här ett par bilder på den söta blomman. Även i mitt hem finns det änglar lite här och var.

Hoppas det är fint väder i morgon också. Då ska jag ta en lång promenad i skogen. Hittar jag bara 1 trattis så är resultatet många tusen procent bättre än på gårdagens svampletarpromenad. Då hittade jag nämligen bara giftsvamp.

Bye bye!

Kram Anna

Veckan som varit

För en vecka sedan gjorde jag ett beställningskort åt Pernilla. Hon ville  ha ett kort till sin guddotter Malin som fyllde 7 år i tisdags. Malin gillar rosa och lila. Den obligatoriska beardisen var tvungen att vara med också. Här kommer resultatet. Gjorde en liten rosett som man är tvungen att knyta upp för att kunna öppna kortet. Bokstäverna skulle egentligen varit rosa men de var slut så det fick bli vita i stället. Helt ok det också.Idag har jag varit flitig och klippt gräset. Hoppas det var sista gången det här året. Det gick ovanligt snabbt att klippa eftersom jag kom på ett nytt sätt att gå. Nu menar jag inte att det är ngn funny walks eller så utan det är så att jag har en eldriven gräsklippare så det är lite bök med sladden. Hur som helst gick jag fram och tillbaka åt andra hållet idag och det gick mycket snabbare. Ska bara komma ihåg det till nästa gång det är dags att ta fram maskinen.

Inte nog med att jag klippt gräset, jag har bakat också! Lovade mina kollegor att jag skulle baka något tills i morgon så jag gjorde lite kärleksmums. Passade också på att göra nötchokladrutor. Har inte ätit det sedan högstadiet och det är vääääldigt måååånga år sedan. Hade glömt hur goda de är. Kan lova att jag kommer baka dem fler gånger.Passade på att ta lite kort ute på mina älskade blommor. Så här på hösten är det en del blommor som håller på att ge upp men jag gillar dem ändå. Tycker ni inte om blommor behöver ni inte läsa mer för nu kommer det en hel drös med bilder =)

Här nedan kommer lite bilder på 3 sorters dahlior. Det är en av mina favoritblommor i trädgården.

Jaha, det var väl allt för i kväll. Tills nästa gång, Ha det så bra!

Kram Anna

BRÖLLOPSKORT

Tjolahopp!
Det var länge sedan sist om man kan ju tro att här inte har hänt något. Faktum är att det inte gjort det heller. Har jobbat 3 veckor nu efter min semester och tiden springer verkligen förbi. Fattar inte var den tar vägen åt.
Läste något smart för ett tag sedan om tidsuppfattning.
När man är liten tycker man att tiden går sakta för att ju äldre man blir tycka att den går fortare för varje år som går. Någon hade tänkt till och menar att när man är liten så är tex 1 månad en stor del av ens liv medan när man är äldre blir en månad allt mindre del av ens liv och det är detta som gör att tiden går fortare för varje år.
Kanske har denna någon rätt i detta. Själv tycker jag det lät väldigt sannolikt i alla fall.

Har under dessa 3 veckor i alla fall gjort 3 kort. Konstigt nog så är det 3 bröllopskort dock till 2 olika par. Det första är en beställning från Pernilla till ett par kompisar som gift sig utan att säga något förrän i efterhand. Som alltid när det gäller Pernilla så ska beardisarna vara med.


De andra två är beställda av en arbetskamrat och hennes svärmor som är på bröllop i Stockholms skärgård (tror jag det var) idag. Hoppas ni har det trevligt där och att du inte blir besviken på maten Tiina...

Solen skiner ute för en gång skull känns det som så jag tror faktiskt jag ska ta med mig hundarna ut i skogen och se om jag hittar någon svamp.

Ha det bäst!
Kram Anna
 

RSS 2.0