GRATTIS PERNILLA!!!

Jobbade till 21 igår kväll så idag har jag varit seg som bara den. Vilken tur att man har kompisar som ringer och berättar glada nyheter som piggar upp ordentligt :D
Bara Måste gratulera Pernilla vars fina Keno blev BIR på Öland idag 
STORT GRATTIS PERNILLA!!! Tur du tog med honom :)

Även ett stort GRATTIS till Inger som visade honom och sin egen tik Sally så fint att även hon placerade sig som 3:a Bästa Tik!


Robert Broberg var i stan i kväll så eftersom mamma hade ett presentkort på konserthuset som gick ut snart hade vi bokat biljetter i veckan. Med tanke på vädret ute så passar det att spela denna låt.

Man kan ju fråga sig om denna man har alla hästarna hemma men hur som helst så är hans texter väldigt fyndiga för visst är det väl bättre att vara ute på hal is å ha de´glatt än att gå i lera å sörja?

eller vad sägs om denna?

Som sagt, är alla hästarna hemma?


Nu så här inpå småtimmarna är det dags att gå och lägga sig. Mia på kennel Goonies skickade mig ett sött litet kort på Happy med sitt döskallehalsband som jag tänkte avsluta med idag. Tack Mia!Natti natti!


Kommentarer
Postat av: Pernilla & Keno

Tack snälla du för gratulationerna, ja det var väl tur att han fick följa med till öland, tänk så tokigt det kan bli ibland :rolleyes:

Vi får väl se om folk har hunnit hämta sig från chocken till nästa helg :-P

Tur jag inte ska ha några hundar med :cool:

Kramar från lidhultsgänget.

(ps, är han riktigt som han ska va, den där Robban?):bigeyes:

2009-09-06 @ 08:33:46
URL: http://www.beardieboys.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback
RSS 2.0