Dagen alla pratar om


Jaha, så var det då dags för dagen alla pratar om. Är den så himla speciell? Kommer allt kännas annorlunda i morgon när man vaknar upp?
Ja, det lär man väl märka i morgon. Kommer man drabbas av någon kris? Tror knappast det, möjligtvis en prestationskris. Cajsa är som vanligt oborstad, det skulle behövas röjas upp i garderober, klädkammare och alla andra skrymslen och vrån här hemma och så skulle jag själv behöva ta tag i mitt liv, men kommer det vara annorlunda bara för att man har fyllt 32 år och 96 månader? Tror knappast det!
Började dagen med att ta mina två gamlingar till sjön. Sune älskar att bada och Cajsa kanske skulle kunna tänka sig att svalka sig idag när det är strålande solsken. Själv tänkte jag att man kunde få sitta och koppla av en liten stund när 12-åringarna roade sig själva.

Den gamla ängsmarken är verkligen underbar. Så vacker med sin växtlighet (hmm eller ska man säga dödlighet???)

Cajsa har kollat in den gamla eken. Den hade några hundra år på nacken innan den hamnade i denna ställning

Visst hade jag rätt i tom Cajsa tog sig ett dopp. Det blev ett riktigt kärringdopp för hon doppade sig ungefär till maghöjd vilket i och för sig är ungefär hela höjden på hennes ben högre än vad hon brukar. Hon tassar nämligen nästan alltid bara i vattenbrynet. Har tom bildbevis även om det inte är en vacker syn så är det ändock en bild på Cajsa i vattnet när hon doppar magen :)

Tror Cajsa var ganska nöjd efter sitt dopp. Föhoppningsvis håller hon sig sval några timmar i värmen idag.

Sune tog några bad på väg till stället vi skulle stanna en stund på......men när vi väl var framme där så passade det inte att bada längre. Nope, det var bara det underbart saftiga gräset som hägrade.

Han åt och åt och så åt han lite till gräs på den härliga gamla ängsmarken. Det var väl något alldeles extra saftigt för han brukar inte äta gräs speciellt ofta, eller så var han väl bara helt utsvulten.

Som vanligt så rullade Cajsa sig.

Alltså, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta åt denna hund?
Jag måste komma ihåg att lägga en gammal borste i bilen så man slipper få med det värsta hem. Trodde inte det kunde fastna så mycket gamla torra löv och ekblommor i pälsen nu när gräset blivit så långt.

Nähä, nu ska jag fixa tårtan tills i eftermiddag. En ny sort som jag inte gjort förr. Receptet hittade jag här. Får väl se om den blir lika god som det låter som.


Hoppas ni får en riktigt trevlig dag och ni som ska till Borås i morgon önskar jag Lycka till!Trevlig midsommar!


Drabbad av kramp i symaskinpedalfoten!

Vojne Vojne, här sys det hundhalsband på löpande band känns det som. Snälla Sissi har en bekant i England som föder upp engelsk setter. Jane som hon heter beställde 7 halsband för ett tag sedan och blev jättenöjd med dem. Detta resulterade i att hon nu har beställt 12 halsband med expressleverans så i helgen började jag med mina halsband och höll på ända tills maskinen bara ordnade öglor på undertråden. Höll på att bli tokig. Fick slutföra halsbanden i går kväll/natt i stället så idag har jag fått med dem med posten.


En annan snäll tjej är Sara som för ett tag sedan la en länk till mig i sin blogg eftersom folk frågat henne var hon köpt sina halsband till sina fina pumipojkar. Detta har resulterat i ett par beställningar som jag tyvärr inte kan leverera förrän jag får hem nya ringar. Mina är helt slut i dagsläget förutom de jag har lagt undan till Pernillas halsband!

Som om inte detta vore nog så har jag även fått en akutbeställning från Ingela & Morgan på kennel Beastly. Generösa uppfödare som alltid skickar med vuxenhalsband till valparna de säljer. Halsbanden är sydda i kväll så nu ska de bara skickas iväg i morgon också.

Till sist har jag ju stackars Pernilla som väntar på de 4 återstående halsbanden jag ska sy till hennes pojkar. Teddy som fick sitt för ett år sedan behöver ett nytt så nu är det 5 st att sy i stället . Håll i dig nu Pernilla, Det är dina som är på tur nu :O

TACK alla ni snälla som köper och använder hundhalsband sydda av mig :thumbup:


Kanske kommer en bild i morgon på Beastlys halsband. Orkar inte ta kort just nu utan måste gå och lägga mig.

Natti Natti


Vad hände för 2 år sedan?

Eftersom min kamera är inlämnad på garantireparation sedan ett tag så blir det inte så många uppdateringar här. Tyckte det var lite tråkigt så idag tänkte jag: -Hmm, vad hände för ett år sedan :question:  Kollade lite bland mina gamla bilder och förra året den här dagen tog jag inte en endaste bild. Däremot för 2 år sedan på dagen tog jag de här.
Det var uppenbarligen väldigt varmt väder för mamma och hundarna tog ett kvällsdopp! Det längtar man inte direkt efter idag kan jag säga. Näst intill minusgrader 2 nätter på rad nu...Fy 17, nä nu får sommaren allt komma på allvar tycker jag!

Det var en underbar kväll med en fantastiskt vacker solnedgång!

Mamma simmade en sväng med hundarna utan att frysa ihjäl.

Passade på att ta lite fler solnedgångsbilder. Jag blir väldigt fascinerad av alla vackra färger det kan bli.Slottsruinen är också något jag gillar. Synd bara det är så många som hittar hit på sommaren :mad: Som ni vet är detta mitt lilla smultronställe. Har hur många bilder som helst på den. Här ett par i solnedgången.Sist men inte minst ett par våta nöjda vovvar som knappt syns i den mörka bilden


Nähä, nu ska jag gå och locka in Cajsa & Sune. Måste stänga altandörren för jag tror jag fryser ihjäl annars! Det är den 7:e juni och det är hela 18,2 grader i SOLEN!!! :thumbdown:

Hoppas ni alla haft ett trevligt nationaldagsfirande igår! Själv firade jag med att klippa gräset och rensa ogräs bland häckplantorna som är med döda än levande.


RSS 2.0