Skogsrunda & Fotoprogram

I går eftermiddag åkte jag en runda till skogen med mamma och vovvarna. Vi provade en ny väg men den var inte direkt så underhållande att gå på. Det gällde att hålla tungan rätt i mun för vi var tvungna att gå över ett stort område som drabbats av Gudrun. Mamma hade "stödbenen" med sig och det hade jag önskat att jag också hade. Hundarna verkade i alla fall njuta av utmaningen att ta sig fram över stock, ris och sten samt skogsmaskinspår men helt förståligt så var de ganska trötta efter 45 minuters promenad.


På denna runda var det inte mycket att glädjas över men jag fick i alla fall en ganska fin bild på en blommande sälg

och så vackert blått och grönt tillsammans.


Idag kan jag tala om att jag har gjort absolut inget alls. Fattar inte att en dag kan gå så fort och att man ändå inte har gjort något. Kallt och ruggigt har det varit och jag har mest suttit vid datorn hela dagen. Lyckades till slut ta mig i kragen och åtminstone steka lite pannkakor för att därefter åka till skogen med hundarna. Nu börjar jag få lite ångest över att helgen redan är slut. Tänk vad skönt det vore att jobba 2 dagar och vara ledig 5 varje vecka i stället.

För er som är intresserade av det fantastiskt enkla gratisprogrammet "PhotoScape" så kan jag rekommendera det. Här har ni länken: ladda ner Photoscape här För att ni ska slippa leta som jag fick göra så finns det en flik i överkanten som heter Free Download som ni ska klicka er in på. LYCKA TILL och HA DE SÅ KUL!

Natti Natti!

Kram Anna

Kommentarer
Postat av: Pysslan/ Carola

Hej, krånglar det på blogg.se? Vilka tjusiga ramar du fixade till dina bilder. Jag var bara tvungen att testa Photo Scape. Bra tips! Det är väl lite kallt. Jag bara slappar. Skönt.

2009-04-20 @ 20:10:06
URL: http://pysselkul.blogspot.com
Postat av: Tina

Jättefina bilder!! Förstår att hundarna blev trötta! Jag använder photoscape, verkligen jättebra!!

Ha det super!!

2009-04-20 @ 22:45:08
URL: http://beardedstars.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback
RSS 2.0