UTMANAD!

Efter 3 dagar med uppdateringar så är jag utmattad och skrivkrampen har närmat sig trots att jag inte skriver så mycket. Tänkte nu chocka alla mina läsare med en fjärde uppdatering på 4 dagar!

Har blivit utmanad av Pernilla (http://www.beardieboys.com) och denna utmaning var så himla enkel att jag tänkte jag slår till och gör den.

Alltså, utmaningen löd som följer:
Gå in bland dina foton och ta mapp nr 6 och välj bild nr 6. Lägg ut denna bild på bloggen och skriv lite om den. Utmana därefter 6 stycken nya och länka till deras sidor.


Nervöst letade jag upp mappen som visar sig vara från 2007-04-27. Vårbilder känns aldrig fel men tänk om det bara var en bild på något jag sålt på Tradera eller en riktigt dålig bild. Jag orkar aldrig sortera bort de dåliga utan de ligger och tar utrymme de också. Jag måste säga att jag hade en väldans tur. Bilderna i mappen var tagna en underbar vårdag när solen sken ordentligt och bild nr 6 var 3 st kanadagäss på en spegelblank sjö.Känns som man kan pusta ut nu när man vet var det var för bild.

Sen ska man ju utmana sex andra och det är inte så lätt när man vet att en del man tänkt utmana redan blivit utmanade en en annan viss Pernilla...  Av de jag väljer finns det kanske någon som redan gjort den här utmaningen tidigare men då kan ni väl välja visa oss bild 2 i mapp 2 istället.

Då utmanar jag:
Stina. http://www.aijko.se/text1_27.html
Tiina. http://lillysilver.blogg.se
Carola. http://kanelgumman.blogg.se
Liz. http://beardmarkedsblogg.blogspot.com/
Sara. http://www.blogtown.se/blog.php?id=saraj
Tina. http://blogg.kennelhairdog.se/#home

Eftersom jag igår hade med lite sommarbilder i bloggen stoppar jag in ett par till vårbilder tagna ur den här mappen.
De var ju som sagt 3 kanadagäss och här verkar de vara ense om vilket håll de ska åt.Men jag undrar om de blivit osams här?Sune sitter kopplad men inte pga fåglarna utan faktum är att han har koppel eftersom vi sitter i en kohage.Här skulle jag gärna bo... Undra om det bor en singelman där?Sista bilden var den bästa i mappen tycker jag. Ååååh vad jag längtar till våren...Nattarunda på gång igen men jag är i chock måste jag säga. Det är nog första gången det hänt för mig att jag uppdaterat 4 gånger på 4 dagar!

Natti natti!

Kram Anna

Kommentarer
Postat av: Ullis

Har precis kravlat mig upp i stolen igen - blev så chockad att jag trillade i backen...;)

God natt!/Ullis

2009-02-04 @ 23:56:14
URL: http://malindasdonjuan.blogspot.com
Postat av: Stina

Jag är såå imponerad utav dig Anna.. 4 dagar på raken, jag säger bara WOW!! ; ) OM de nu mot förmodan bor en singelman i de där huset och du inte vill ha honom så kan du ju skicka över adressen till mig ; )... Eller jag kanske haft min beskärda del utav strandtomt.

Kraaam

2009-02-05 @ 07:01:10
URL: http://www.aijko.se
Postat av: Pernilla

Vad duktig du har varit, dels tog du utmaningen, och uppdaterat FYRA dagar på raken, Herregud.....

Korten var i alla fall jättefina.

2009-02-05 @ 20:23:41
URL: http://www.beardieboys.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback
RSS 2.0