Gossiga valpar

Igår kunde jag äntligen följa med min kompis Pernilla ner till Liz på kennel Beardmarked för att titta på Kottens och Ärtans valpar. Tack snälla Liz för titten både på alla hundarna och även på ert nya fina hus. Efter intagen fika var det ÄNTLIGEN dags att få gossa med de små pupparna. De är 6 veckor nu och blir bara sötare för var dag som går.
Jag undrar jag om Pernilla kommer kunna motstå att ta hem någon ny Lidhultshuligan. Vad tror ni?

Här kommer lite bilder.

Syskonkärlek


Det är något speciellt med denna lilla fröken


Kan man bli sötare?
Min favorit
Nere hos Liz var även Tina för att hämta hem sin fina Ludwig. Det var roligt att se honom då han är halvsyskon till de små puppisarna. Han visade bara sin bästa sida när vi var där men jag har förstått att han är en riktig huligan han också2 dagar kvar tills jag börjar jobba igen. Det känns inget vidare att veta att det dröjer nästan 1 år tills man är ledig några veckor igen.


Kram på er!
Anna


Händer inte mycket men...

Här händer det inte mycket kan jag säga men...

I lördags tog jag en tur ner till hundutställningen i Ronneby där Ullis skulle ställa ut sin fina Putte. Det var många hundar före honom så jag tänkte att det borde räcka om jag var där vid 10:30. Skönt med sovmorgon. När jag satt i bilen i Backaryd ringde Ullis och sa att domaren dömde snabbt och att det bara var 9 hundar till Putte skulle in. Bara att inse att jag kunde glömma att jag skulle hinna.
Väl på plats var unghanarna redan klara (naturligtvis) och jag hade missat att Putte vann sin klass. Vilken tur för mig för då fick jag ju titta på honom i tävlan om Bästa Hane. Vilken tävlan det blev! Putte gick och blev BÄSTA HANE och knep därmed också sitt första cert! Vilken lycka!!! Kan det gå bättre?
I tävlan om Bästa Tik gick första platsen till Liz fina Leia och när det var dags för BIR & BIM så trodde man ju liksom att Liz färdiga championtik skulle vinna men icke sa Nicke! PUTTE BLEV BÄST I RASEN!!! Verkligen jättekul att det äntligen var hans tur. Stort GRATTIS till er båda!

Malinda's Don Juan & Ch Beardmarked's Oh La La


I förrgår bestämde Ullis och jag oss för att åka en tur till IKEA. Vi möttes där. Perfekt timing med bara ca 1 minuts väntan för Ullis innan jag dök upp. Det är ju ändå ganska många mil att åka så det var verkligen välplanerat. Som vanligt fnissades det en hel del när vi träffas men den här gången tror jag nog vi fnissade mest när vi insåg att vi gått iväg med någon annans kundvagn... Undra hur lång tid det tog för ägaren att hitta den efter att vi flyttade på den??? TACK FÖR SÄLLSKAPET OCH EN ROLIG EFTERMIDDAG!

TÄNK VAD TIDEN GÅR!
För exakt ett år sedan var jag och hälsade på hos Pernilla. Vi åkte och badade med hennes hundar och det var första gången Teddy fick prova på att simma. Han var en riktig naturbegåvning och simmade jättebra. (Fast jag tror han tyckte det var skönt att Kotten höll sig i närheten som hans egna livräddare)


Det är jobbigt att simma så han var ganska trött när vi kom hem.

Söt som socker


Till slut får jag avsluta med att jag fick en beställning på ett par valphalsband från en tjej som ska hämta en söt liten bearded collie valp om en vecka. Lycka till med honom Eva och hoppas du gillar halsbanden!

Så här blev slutresultatet.


Nu ska jag ta med min gräsklippare hem till mamma och pappa (som är på semester) och försöka klippa deras gräs som börjar närma sig 20 cm höjd på framsidan. Jag begriper mig inte på deras maskin så jag får ta min elektriska och det ska förhoppningsvis går bra!

Kram på er!

Jag älskar regn... NOT...

DET REGNAR!!!

Hittade ett par trudelutter på Youtube som verkligen känns som om det var gjorda till min semester. De handlar om REGN... Tyvärr hittade jag ingen bra på svenska. Hade velat ha med Orup och Regn hos mig men versionen jag hittade var så dålig.
I morgon är en annan dag och så får man väl försöka göra det bästa av det liksom Gene Kelly

Natti natti!
Lyckoblomman

Vart tog solen vägen???

Idag kan man säga är min första semesterdag och det känns helt underbart. Det gjorde det i alla fall tills jag vaknade i morse av att skatorna kraxade utanför mitt sovrumsfönster och till råga på allt så regnade det också! Vilken början...

Inte nog med det... När jag hade hällt upp mina flingor och en näve blåbär jag plockade när jag var ute med hundarna så visade det sig att min mjölk hade gått ut. Det var bara att ta sig till affären och köpa en ny liter innan min skrikande mage fick sin frukost.

I stället för att tillbringa dagen i solstolen och med gräsklipparen som jag hade planerat så har jag i stället suttit framför datorn mest hela dagen. Emellan skurarna så har jag passat på att fotografera mina blommor lite.

Först ut en vacker dahliaÄven vissna blommor kan vara vackraHöstanemon (tror jag den heter)Något positivt har det varit med dagen i alla fall.
Jag har kunnat skörda min första tomat idag på busktomaterna jag fick av Pernilla på min födelsedag ! Photobucket
Den var väldigt god och jag ser fram emot alla de andra tomaterna som kommer på dem.Snart kan jag dessutom skörda mina blåbär. LÄNGTAR...
Nu ska jag ut en vända i skogen med hundarna.
Tills vi hörs igen! Ha det så bra!

Kram

RSS 2.0