Mors Dag

Som många andra gjorde även jag ett kort till Mors Dag. Nu när mamma har fått sitt kort så kan jag visa det för er andra som är här inne och kikar.

image17

Natti Natti
Lyckoblomman

Blir så imponerad

Har hittat ett par klipp på Youtube som jag inte kan låta bli att dela med mig av. Som bearded collie ägare och fd hundkursinstruktör så vet jag hur mycket träning som ligger bakom resultaten och jag är mycket imponerad av den  ungerska tjejen Karlyik Nóra med sin bearded collie Sherlock.
Här är ett träningspass och en tävling i freestyle (dans med hund).
Titta och imponeras!

50-års kort

En kompis till mig fyllde 50 häromveckan. Trodde det var först nästa år så det kom lite hastigt och olustigt , ja man kan säga att det blev en chock när jag insåg att det var redan i år. Hade inte så mycket tid på mig för att göra kortet eftersom det var tvunget att hinna med posten och Tildas söta damer blev räddaren i nöden.
Jag gillar de underbara damerna jättemycket men har aldrig använt dem tidigare. Med facit i hand kan jag säga att det inte var sista gången jag använder dem. Det var väldigt smidigt i stället för att dra fram stämplar och distresser...

image16

Kram
Lyckoblomman

Lite kul i alla fall!

Hej hej!

Här har det inte uppdaterats mycket under en vecka. Hittade i alla fall den här på nätet och tänkte jag skulle dela med mig. Jag har ju alltid trott det har varit franska de sjöng på men nu förstår jag att det är svenska :O) I morgon ska jag åka till Hässleholm på hundutställning. Har 2 goda vänner som ska ställa ut sina hundar och det ska bli kul att träffa dem och prata en massa skit. Hoppas ni också får en kul dag .

Natti Natti och dröm sött!
Lyckoblomman


Liten semestertur!

När man har semester så måste man ju hitta på något och idag så tog jag med mig hundarna och körde ut på landet. Tog med mig kameran och stannade på några ställen. Solen gassade och det var riktigt skönt ute.

image10


image11

image12

image13

image14

image15

Ja, så gick den här dagen också. I morgon ska min hanhund bli sommarfin. Han ska in i badet och därefter är det klippning som gäller. Kanske kommer det en bild på honom när han är klar.

Natti Natti!
Lyckoblomman

Äntligen semester!!!

JIPPIEEE!!!
Jag har fått semester några dagar. Har ingen hundvakt så jag ska bara passa på att vara hemma och njuta. Är ledig nästan en hel vecka och det känns verkligen behövligt. I och för sig så finns det hur mycket som helst att göra här hemma så jag lär inte vara sysslolös. Kanske blir man mer utsliten hemma än på jobbet???

Virtual Summer GraphicsJag undrar om man kan säga att sommaren har kommit?

Här är över 20 grader i skuggan och klarblå himmel. Jag är ingen soldyrkare men visst föredrar jag att solen skiner och det är varmt framför om det regnar eller snöar.

Nu ska jag gå och laga lite lunch. Vad brukar ni äta för lunch när det är varmt ute?

Tillbaka efter kvällspromenaden

Vilken underbar kväll!
Här kommer några bilder från min kvällspromenad med hundarna.
Tyvärr blev lammen lite suddiga eftersom de stod väldigt långt borta. Hoppas jag kommer närmre dem en annan dag i stället.

image11

image12

image13

image14

image15

Sov gott och dröm sött!
Lyckoblomman

60-års kort

Fick i uppdrag av mina föräldrar att göra ett kort till deras bekant
som fyllde 60 år :-)

Gjorde ett kort med fram...

image3

...och baksida.
 
image4

Tycker att det är svårare att göra kort till män än till kvinnor men är rätt nöjd med det om jag får säga det själv.

Nu ska jag ta med mig hundarna ut en runda. Förhoppningsvis går det att fotografera lite fina bilder i solnedgången.

Ha det bra tills vi hörs igen!
Lyckoblomman

Kort till en kompis

Tänkte jag skulle visa lite av mina gamla alster. Har inte gjort så många kort men tycker det är fruktansvärt kul att pyssla med det. Det här fick en kompis till mig när hon fyllde år i höstas. Pappret kommer från DCWV och ClasOlsson. Bokstäverna är från Panduro. Den söta stämpeln är färglagd med akvarellpennor. Jag är osäker på var jag har köpt den men har för mig att jag köpte den hos Landstoken. Är det någon som vet så får ni gärna skriva en kommentar.
image5

Ha en fortsatt bra dag!
Lyckoblomman

Välkommen till min blogg!

Den här bloggen kommer handla om mina hobbies: Kortmakeri, fotografering, mm. En trevlig liten blandning tycker jag själv. Jag är nybörjare på det här som ni kan förstå så ni får ha tålamod med mig tills jag har klurat ut hur allt fungerar. Kom gärna med tips och förslag.

image4
Våren är i full blom nu och jag njuter av alla fina blommor man ser. Jag älskar körsbärsblommor.
Visst är de vackra.

Vilken vårblomma tycker du bäst om?

Tjingeling

RSS 2.0